facebook youtube instagram

Webprogramozás

Napjainkban már minden a látványról, az ügyfelek megragadásáról, és a jól felépített első benyomásról szól az üzleti életben. Azonban a legszebb weboldal sem nyújthat elragadó élményt, ha nem működik gördülékenyen, vagy éppen a tervezett funkciók használhatatlanok. A hibátlan működés és a gyönyörű megjelenés, és a megfelelően megkomponált tartalom együttesen eredményezhetik azt a felhasználói élményt, ami bizalmat épít egy új ügyfél megszerzésekor, éppen akkor, amikor valaki először találja szemben magát egy új brand-del. Nálunk teljesen vállalkozásodra szabott oldalt fejlesztethetsz, ráadásul website-od megbízhatóságával a cégbe vetette bizalmat is építheted.

Hogy hogyan?

Ez már legyen a mi dolgunk. Egy biztos, ha megismerjük a céljaid, vállalkozásod és mindent, ami mögötte van, akkor a számodra legmegfelelőbb megoldást nyújtjuk. Erre pedig az a 1500+ vállalkozás és webshop a garancia, akik sikerének már mi is részesei lehettünk. Büszkeségeink egy részével már te is találkozhattál a főoldalon, de ha többre lenne szükség, akkor nézz szét referenciáink között!

Ezekkel fordulhatsz hozzánk:

 

Weboldal,- webshop készítés

 

Manapság amikor a technológia forradalom korát éljük, olyan weboldalra, webáruházra van szükség amely minden platformon minden megjelenésben az Ön cégét és tevékenységét tükrözi. Hiszen ma már a legtöbb látogató vagy a GOOGLE vagy a valamely közösségi oldal segítségével érkezik a weboldalra. Ezért a legfontosabb, hogy ezen a felületeken is a lehető legtöbb és legjobb megjelenést biztosítsuk a weboldalak segítségével. 

Webpage

Ügyfélszerzés és megtartás érdekében átgondolt felépítésű, látogatóbarát weblapra van szükség. Legyen szó bármelyik oldaltípusról is, fejlesszen olyan weblapot, ami valóban az üzleti érdekeit szolgálja!  Minden sikeres weboldal tükrözi a vállalkozás arculatát. Nálunk az egyedi arculathoz illő megjelenésnek és az átgondolt felépítésnek köszönhetően weboldala biztosan felkelti a látogatók figyelmét és eladja termékeit, szolgáltatásait.

A fejlesztés és cégválasztás előtt érdemes pontosan pozícionálni, hogy kiket és mivel szeretnénk elérni, mivel a mai fiatalságot teljesen más eszközökkel lehet elérni vagy mozgosítani, mint a középkorosztályt pédául. Ezért rendkivül fontos, hogy már a tervezés első pillanatában a megfelelő célcsoport számára készüljön a weboldal. 

A másik sokak által használt és kissé már elcsépelt szó a SEO (Search Engine Optimalization) amely a keresőre való optimalizálást jelenti. Amely tulajdonképpen 2 fő részből tevődik össze. Az első része amely a webfejlesztéskor kardinális az az ONSITE SEO, amelyet az oldal fejlesztése során kell kialakítani, hiszen a későbbi hirdetések és keresési eredményeket erőssen befolyásolja. A másik az OFFSITE SEO melynek az egyik jól ismert eszköze a Goolge Adwords.

Az általunk készített oldalak, minden olyan szempontnak megfeleően készülnek, amelyek a sikeres weboldalhoz szükségeltetnek!

Így Önnek a weboldal elkészülése után, csak használnia kell a rendelkezésre álló eszközket és nem utólag kell integráltatni ezeket a megoldásokat!

 

Kötelező tartalmak elkészítése

 

A visszaélések elkerülése érdekében a hatóságok egyre több és szigorúbb szabályozásokat hoznak, hogy a felhasználó és vásárló biztonságban legyen. Ez természetesen nem csak a felhasználónak a védelmét szolgálja, hanem minden vállalkozót is. Mindkét oldal jogait és szabályszerű viselkedését egyaránt szabályozzák így teremtve biztonságos környezetet. 

Ehhez a biztonságos környezethez tartozó minden jogi dokumentum elkészítésében tudunk segítséget nyújtani, és az Ön vállalkozásához szabva és igazítva készülnek el a dokumentumok.

 

Management

 

Nincs ideje a weboldára? Nincs segítsége? Backend oldalról lehet csak módosítani az oldalt?

Tudunk segíteni, frissítjük oldalának tartalmát, akár az új cikkek és tartalmak elkészítésében is támaszai leszünk. Nagyon sok olyan oldal készül amelyek különböző nyílt forráskodú CMS rendszert használnak. Ezen oldalak esetében különösen fontos a weboldal és a rajta lévő tartalom védelme, hiszen ezen rendszerek pont a nyílt forráskódúságuk miatt könnyebben támadhatóak. Segítünk megvédeni adatait illetve az új felmerülő hibákra is azonnal reagálni tudunk. Így a támadónak nem lesz lehetősége hozzáférni az weboldalhoz vagy webshophoz.

Webshopok esetében az új termékek feltöltését is vállaljuk, így csak át kell küldenie nekünk a termék adatait és mi feltöltjük és a szükséges beállításokat elvégezzük.

Önnek így csak a rendelésekkel és a megkeresésekkel kell foglalkoznia, illetve azzal ami igazán fontos!

 

Fejlesztés

 

Az informatika és a web folyamatos fejlődését nyomonkövetve a piachoz igazítjunk a tudásunkat, így nem ijedünk meg a kihívásoktól sem. Éppen ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fejlődés töretlen legyen. Az elmúlt 6 évben rengeteg nyelvvel és rendszerrel dolgoztunk már, ami elég széles rálátást enged az egyedi megrendeléseink tervezési szakaszában. Nem minden rendszer alkalmas minden feladatra, így a rendszer, és a nyelv kiválasztása kardinális és hosszú távon meghatározó tényező. Ilyen nyelvek és rendszerek a Zend, Laravel, Yii, Javascript, ASP.net, ... Foglalkozunk ezek mellett nyílt forráskodú CMS rendszerekkel is Magento, Wordpress, Joomla, Smarty, ...

Amennyiben meglévő oldalában szeretne módosítani vagy új funkciót beépíteni akkor is állunk rendelkezésére. Bármilyen webbel kapcsolatos kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

 

SEO-felügyelet

SEO

 

A SEO nem fix beállítások alapján működik. Folyamatosan nyomon kell követni a változásokat. A tartalmat időről-időre az új keresési szokásoknak megfelelően frissíteni kell. Az üzemeltetés során az ONSITE és OFFSITE területek azok, ahol folyamatosan fejleszteni szükséges a weboldalakat. Az oldalon belüli SEO tekintetében új tartalom létrehozásáról és a régiek frissítéséről beszélünk, melyeknek tervszerűen és célzottan kell működniük. Az oldalon kívüli SEO pedig a linképítésről és a közösségi hálókon történő megjelenésről szól.

Ezt a szolgáltatást leginkább azoknak javasoljuk igénybe venni, akik szeretnének megbizonyosodni arról, hogy oldaluk eléri a kitűzött célcsoportot illetve megbizonyosodnának arról, hogy jó irányba haladnak. Azon oldalak esetében amelyeket mi készítettünk a technikai SEO területén nincs további teendő, elég csak a tartalomra koncentrálni.

Elkészítjük weboldala, webshopja teljes optimalizálását, folyamatosan a trendekhez igazítjuk, és rendszeres riportot küldünk Önnek, hogy napra kész döntésket tudjon hozni.